Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopeli arvostelu: uusi verkkopeliominaisuus

Siitä lähtien, kun se julkaistiin elokuvana, Paluu Tulevaisuuteen tuli monen ihmisen suosikiksi ympäri maailmaa. Vaikuttavalla seikkailutarinalla ja erinomaisen grafiikan avulla se pystyi viemään yleisönsä tulevaisuuteen.

Voidaan kuitenkin sanoa, että se on osa menneisyyttä. Se on saattanut olla ennen suosikki, mutta nyt se on mennyttä.

Onneksi IGT teki Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelejä. Ja siitä lähtien, elokuvasta tuli inspiraatio pelille, joka jälleen kerran vangitsee monia sydämiä.

Siksi me puhumme tänään Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopeleistä ja äskettäin ilmoitetusta ominaisuudesta, verkkopelistä.

Yleiskatsaus Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopeleistä

Postikortti Palaa tulevaisuuden lähtöpaikkakatsaukseen Uusi online peliominaisuu Yleiskatsaus Paluu Tulevaisuuteen kolik - Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopeli arvostelu: uusi verkkopeliominaisuus

Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopeli on tyypillinen kolikkopeli, paitsi että se liittyy kuuluisaan elokuvaan, jonka mukaan se nimetty. Elokuvan tapahtumat pyörivät teini-ikäisen hahmon ja hänen tiedemiesystävänsä ympärillä. Tämä johtaa siihen, että he tekevät seikkailun aikakoneella.

Kolikkopelin asetelma

Tämän sanottuamme, itse kolikkopelissä on tiedeasetelma, jonka symboleissa on aikamatkustamiseen liittyviä kuvakkeita. Peli koostuu viidestä rullasta ja 40:stä voittolinjasta.

Symbolit ja bonukset

Useat symbolit ovat hajallaan ympäri kolikkopeliä, jotkut ovat wildeja, voittojen kertoimia, scattereita ja monia muita, jotka vain antavat lisähyvityksiä. Pelissä on myös bonusominaisuuksia, nimittäin Wild West Train ja Outatime Bonus.

Käynnistämällä Outatime bonuksen, saa voittokertoimia sekä vapaakierroksia. Wild West Train Bonus puolestaan antaa pelaajalle mahdollisuuden valita symboleita, jotka muuttuvat sitten kertoimiksi tai hyvityksiksi.

Elokuvaleikkeitä ja musiikkia

Peli ei tietenkään olisi täydellinen ilman joitakin leikkeitä ja musiikkia, jotka muistuttavat käyttäjiä itse Paluu Tulevaisuuteen -elokuvasta.

Siksi IGT teki sen sellaiseksi, että näytöllä näytetään elokuvaleikkeitä pelaajien jatkaessa peliä. Myös elokuvan musiikkia, joka on osa elokuvan franchisingia, soitetaan pelin aikana.

Lisäominaisuudet

IGT tykkää lisätä ainutlaatuisia ominaisuuksia kolikkopeleihinsä. He ovat lisänneet kosketusnäyttöominaisuuksia sekä laatikkotoiminnon, joiden avulla pelaaja voi käyttää useita teräväpiirtonäyttöjä samaan aikaan.

Verkkopeli

Postikortti Palaa tulevaisuuden lähtöpaikkakatsaukseen Uusi online peliominaisuus Verkkopeli - Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopeli arvostelu: uusi verkkopeliominaisuus

Viimeisenä, IGT lisäsi uuden ominaisuuden Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopeleihin ja se on verkkopeliominaisuus.

Aikaisemmin pelaajat eivät voineet halutessaan pelata ystäviensä tai tuntemattomien kanssa. Nyt kun on olemassa verkkopeliominaisuus, pelaajat voivat muodostaa pelin aikana yhteyden internetiin, mikä avaa paljon mahdollisuuksia.

Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelissä on paljon asioita, joista pitää. Sen futuristinen asetelma, symbolit, jotka lisäävät maustetta peliin, sekä leikkeet elokuvasta ja musiikki, jonka avulla palaajat voivat muistella aikoja, jolloin he katsoivat Paluu Tulevaisuuteen -elokuvasarjaa.

Posted in IGT