Viimeisimmät artikkelit

Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopeli arvostelu: uusi verkkopeliominaisuus

Esitelty kuva Palaa tulevaisuuden kolikkokatsaukseen Uusi online peliominaisuus 563x353 - Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopeli arvostelu: uusi verkkopeliominaisuus

Siitä lähtien, kun se julkaistiin elokuvana, Paluu Tulevaisuuteen tuli monen ihmisen suosikiksi ympäri maailmaa. Vaikuttavalla seikkailutarinalla ja erinomaisen grafiikan avulla se pystyi viemään yleisönsä tulevaisuuteen.

Voidaan kuitenkin sanoa, että se on osa menneisyyttä. Se on saattanut olla ennen suosikki, mutta nyt se on mennyttä.

Onneksi IGT teki Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelejä. Ja siitä lähtien, elokuvasta tuli inspiraatio pelille, joka jälleen kerran vangitsee monia sydämiä.

Siksi me puhumme tänään Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopeleistä ja äskettäin ilmoitetusta ominaisuudesta, verkkopelistä.

Yleiskatsaus Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopeleistä

Postikortti Palaa tulevaisuuden lähtöpaikkakatsaukseen Uusi online peliominaisuu Yleiskatsaus Paluu Tulevaisuuteen kolik - Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopeli arvostelu: uusi verkkopeliominaisuus

Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopeli on tyypillinen kolikkopeli, paitsi että se liittyy kuuluisaan elokuvaan, jonka mukaan se nimetty. Elokuvan tapahtumat pyörivät teini-ikäisen hahmon ja hänen tiedemiesystävänsä ympärillä. Tämä johtaa siihen, että he tekevät seikkailun aikakoneella.

Kolikkopelin asetelma

Tämän sanottuamme, itse kolikkopelissä on tiedeasetelma, jonka symboleissa on aikamatkustamiseen liittyviä kuvakkeita. Peli koostuu viidestä rullasta ja 40:stä voittolinjasta.

Symbolit ja bonukset

Useat symbolit ovat hajallaan ympäri kolikkopeliä, jotkut ovat wildeja, voittojen kertoimia, scattereita ja monia muita, jotka vain antavat lisähyvityksiä. Pelissä on myös bonusominaisuuksia, nimittäin Wild West Train ja Outatime Bonus.

Käynnistämällä Outatime bonuksen, saa voittokertoimia sekä vapaakierroksia. Wild West Train Bonus puolestaan antaa pelaajalle mahdollisuuden valita symboleita, jotka muuttuvat sitten kertoimiksi tai hyvityksiksi.

Elokuvaleikkeitä ja musiikkia

Peli ei tietenkään olisi täydellinen ilman joitakin leikkeitä ja musiikkia, jotka muistuttavat käyttäjiä itse Paluu Tulevaisuuteen -elokuvasta.

Siksi IGT teki sen sellaiseksi, että näytöllä näytetään elokuvaleikkeitä pelaajien jatkaessa peliä. Myös elokuvan musiikkia, joka on osa elokuvan franchisingia, soitetaan pelin aikana.

Lisäominaisuudet

IGT tykkää lisätä ainutlaatuisia ominaisuuksia kolikkopeleihinsä. He ovat lisänneet kosketusnäyttöominaisuuksia sekä laatikkotoiminnon, joiden avulla pelaaja voi käyttää useita teräväpiirtonäyttöjä samaan aikaan.

Verkkopeli

Postikortti Palaa tulevaisuuden lähtöpaikkakatsaukseen Uusi online peliominaisuus Verkkopeli - Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopeli arvostelu: uusi verkkopeliominaisuus

Viimeisenä, IGT lisäsi uuden ominaisuuden Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopeleihin ja se on verkkopeliominaisuus.

Aikaisemmin pelaajat eivät voineet halutessaan pelata ystäviensä tai tuntemattomien kanssa. Nyt kun on olemassa verkkopeliominaisuus, pelaajat voivat muodostaa pelin aikana yhteyden internetiin, mikä avaa paljon mahdollisuuksia.

Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelissä on paljon asioita, joista pitää. Sen futuristinen asetelma, symbolit, jotka lisäävät maustetta peliin, sekä leikkeet elokuvasta ja musiikki, jonka avulla palaajat voivat muistella aikoja, jolloin he katsoivat Paluu Tulevaisuuteen -elokuvasarjaa.

Lähetetty IGT

IGT: Ilmaisten mobiili- ja PC-kolikkopelien toimittaja

esitelty kuva IGT Ilmaisten mobiili ja PC kolikkopelien toimittaja 563x353 - IGT: Ilmaisten mobiili- ja PC-kolikkopelien toimittaja

Tähän mennessä sinun tulisi tietää jo paljon kolikkopeleistä. Jotkut niistä tarjoavat potentiaalisia suuria voittoja. Jotkut sisältävät henkeäsalpaavia grafiikoita, kuten Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelit.

Emme kuitenkaan voi edelleenkään kieltää sitä tosiasiaa, että mahdollisuus pelata kolikkopelejä oman kodin mukavuudessa on yksi parhaista kokemuksista kolikkopelien harrastajille.

Ja tästä syystä me aiomme puhua IGT:stä, joka on yksi suosituimmista ja tunnetuimmista yrityksistä, joka kehittää kolikkopelejä ja levittää niitä ilmaiseksi verkossa.

Mikä IGT on?

Postisivun kuva IGT Ilmaisten mobiili ja PC kolikkopelien toimittaja Mikä IGT on - IGT: Ilmaisten mobiili- ja PC-kolikkopelien toimittaja

IGT, tai International Game Technology, on peliyhtiö, joka kehitti suositun Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin.

Se ei kuitenkaan ole heidän ainoa tuotteensa. Heillä on myös paljon tarjouksia käyttäjille. Mutta se mistä heidät tunnetaan, ei ole heidän tarjoustensa määrä.

Ilmaiset kolikkopelit

Postisivun kuva IGT Ilmaisten mobiili ja PC kolikkopelien toimittaja Ilmaiset kolikkopelit - IGT: Ilmaisten mobiili- ja PC-kolikkopelien toimittaja

Ihmisillä on tapana olla huolissaan siitä, että he eivät voi pelata kolikkopelejä ilman oikeaa rahaa. Mutta todellisuudessa, on olemassa kolikkopelejä, joiden pelaamiseen ei tarvitse oikeaa rahaa.

IGT tunnetaan ilmaisen pelin, Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin, kehittäjänä. Tämä on IGT:n erikoisuus. He kehittävät pelejä, jotka on tarkoitettu vain hauskanpitoon.

Nämä pelit ovat saatavilla Etelä-Afrikassa, Yhdistyneessä Kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa, Argentiinassa, Kanadassa ja muuallakin.

Ilmaisilla kolikkopeleillä, et ainoastaan voi pelata pelejä ilmaiseksi niin paljon kuin haluat, mutta voit myös välttää riskit, jotka tulevat oikean uhkapelaamisen mukana.

Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin kehittäjä loi 3D kolikkopelin ennen Nintendoa

Esitelty kuva Takaisin tulevaisuuteen automaatin kehittäjä loi 3D hedelmäpelin ennen Nintendoa 563x353 - Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin kehittäjä loi 3D kolikkopelin ennen Nintendoa

Olet todennäköisesti jo aiemmin kuullut 3D-peleistä. Mutta oletko koskaan nähnyt niitä omin silmin?

Tämä koskee monia uhkapelaajia Internetissä. Tähän mennessä he ovat vain nähneet 3D kolikkopelisimulaatioita sellaisissa paikoissa kuten Internet. He eivät ole nähneet 3D-simulaatioita läheltä, vaikka Nintendo onkin työskennellyt sen parissa.

Viime aikoina on kuitenkin saatu raportteja ihmisistä, jotka ovat kokeneet todellisen 3D-peli simulaation uhkapeliteollisuudessa, erityisesti kolikkopeleissä, IGT:n isännöimänä.

Ennen sitä, keskustellaan siitä, mitä 3D-kolikkopelit ovat.

Mitä ovat 3D-kolikkopeliautomaatit?

Postisivun kuva Paluu Tulevaisuuteen kolikkopelin kehittäjä loi 3D kolikkope Mitä ovat 3D kolikkopeliautom - Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin kehittäjä loi 3D kolikkopelin ennen Nintendoa

Kuten nimestäkin voi päätellä, 3D-peliautomaatit ovat kolikkopelejä, jotka on varustettu 3D-grafiikalla. Jotkut sanovat, että tämä tulee olemaan kolikkopelien uusi sukupolvi.

Yksikään yhtiö ei ole perustamisestaan lähtien kuitenkaan koskaan pystynyt näyttämään ympäri maailmaa oleville käyttäjille todellisia simulaatioita, ja siihen kuuluvat myös IGT ja Nintendo.

Useat yritykset ovat sinänsä työskennelleet ollakseen ihan ensimmäisiä, jotka esittelevät käyttäjäkunnalleen todellisia simulaatioita 3D-kolikkopeleistä. Ja se vie meidät IGT:n ja Nintendon väliseen kilpailuun 3D-kolikkopeleistä.

IGT:n ensimmäiset 3D-kolikkopelit

Postisivun kuva Paluu Tulevaisuuteen kolikkopelin kehittäjä loi 3D kolikkopelin e IGTn ensimmäiset 3D koli - Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin kehittäjä loi 3D kolikkopelin ennen Nintendoa

Kuten jo ehkä tiedätkin, IGT on Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin kehittäjä. Mutta se ei tarkoita, että kyseiset kolikkopelit olisivat niitä 3D-kolikkopelejä, joista me puhumme.

Vuodesta 2008 lähtien IGT on kilpaillut Nintendon kanssa pitkään saadakseen selville, kuka pystyy luomaan ensimmäisenä 3D-kolikkopeliautomaatin, mutta kumpikaan heistä ei ole onnistunut siinä, ei ennen kuin vasta äskettäin.

IGT:n ja Nintendon simulaatio 3D-kolikkopeleistä

Postisivun kuva Paluu Tulevaisuuteen kolikkopelin kehittäjä loi 3D kolikkopelin en IGTn ja Nintendon simul - Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin kehittäjä loi 3D kolikkopelin ennen Nintendoa

IGT ilmoitti ihan äskettäin onnistuneesta 3D-tehosteen integraatiosta yhteen tuotteeseensa, jonka saatatkin jo arvata, on kolikkopeli.

Lisäksi he ovat ilmoittaneet käyttävänsä tätä 3D-simulaatiota tulevissa kolikkopeleissään. He suunnittelevat myös integroivansa tämän 3D-grafiikan jo olemassa oleviin kolikkopeleihinsä, joihin kuuluu myös Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelit.

Monet meistä eivät ehkä pysty ymmärtämään 3D-grafiikan merkitystä, mutta se on melko suuri asia yrityksille sekä pelaajille.

Se ei vie ainoastaan kolikkopelien pelaamista seuraavalle tasolle, vaan se tuo myös uuden ja raikkaan pelattavuuden kolikkopeleihin, joista on tullut jo osa menneisyyttä. Se sisältää tietenkin 3D-pelattavuuden meidän suosikki kolikkopeliimme, Paluu Tulevaisuuteen.

5 parasta kolikkopeliautomaattia kuuluisista elokuvista

esitelty kuva 5 parasta kolikkopeliautomaattia kuuluisista elokuvista 563x353 - 5 parasta kolikkopeliautomaattia kuuluisista elokuvista

Suurin osa meistä on katsonut elokuvan ainakin kerran. Joillekin meistä ensivaikutelma oli varmasti se, että jos sille tulisi jatko-osa, niin katsoisit sen.

Kuitenkin niille, joilla on kokemusta uhkapelaamisesta, ensimmäinen ajatus, jota mietit, on se, että mitä jos siitä saisi sovitettua uhkapelin.

Tässä vaiheessa kolikkopeliautomaatit astuvat mukaan kuvioon. Kolikkopelit ovat tunnettuja erilaisista aiheistaan, sarjakuvista supersankareihin. Tietenkin joillakin kolikkopeleillä on teema, johon liittyy suosittuja elokuvia.

Tänään me aiomme puhua sellaisista kolikkopeleistä. Joten pidemmittä puheitta, tässä on viisi kolikkopeliä, joiden aiheena ovat elokuvat, joita useimmat niiden katsojat rakastavat.

Paluu Tulevaisuuteen

Meidän ensimmäinen pelimme on tietenkin Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelit. Me teimme siitä ensimmäisen valintamme, sillä me keskitymme siihen tällä sivustolla, mutta myös siksi, että se on yksi elokuva-aiheisten kolikkopelien pioneereja.

Tämä kolikkopeli pyörii elokuvan ympärillä kertoen amerikkalaisen teini-ikäisen tarinaa. Koska sarja sisältää paljon tieteellisiä juttuja, kolikkopeli sovitukset sisältävät myös monia välkkyviä tieteeseen liittyviä asioita.

The Dark Knight – Yön Ritari

Toinen IGT:n tuote on The Dark Knight -kolikkopeli. Se on erittäin suosittu uhkapelaajien keskuudessa, sillä se oli Microgamingin ja IGT:n yhteistyö.

The Dark Knight on viiden rullan kolikkopeli, joka perustuu kuuluisaan The Dark Knight – Yön Ritari elokuvaan, jotenkuten odottaa saattaa, kolikkopeli on hyvin, hyvin tumman.

Puheen ollen tummista kolikkopeleistä, on olemassa elokuvaan perustuva kolikkopeli, joka saa varmasti kellot soimaan.

Painajainen Elm Streetillä

Painajainen Elm Streetillä -kolikkopeli on viiden rullan kolikkopeli 30:lla voittolinjalla. Sen kehitti 888 kolikkopeliksi, joka sisältää hahmoja kauhuelokuvasta Painajainen Elm Streetillä.

Se ei kuvaa itse elokuvaa vaan elokuvan hahmoja. Niitä ovat Jesse, Nancy, Kris, ja tietenkin, Freddy Krueger, ja on muitakin hahmoja, joita me emme maininneet.

Scarface – Arpinaama

Scarface on toinen kolikkopeli, jossa esiintyy vain elokuvan hahmot elokuvan itsensä sijaan. Scarface on Net Entertainmentin suunnittelema kolikkopeli. Se koostuu viidestä rullasta ja 20:sta voittolinjasta.

Forrest Gump

Vaikka se ei olekaan niin suosittu kolikkopeliautomaattina, Forrest Gump kolikkopeli oli menestys siihen liittyvän elokuvan ansiosta.

Forrest Gump on Amayan kehittämä viiden rullan kolikkopeli, jossa on 25 voittolinjaa.

Nämä viisi kolikkopeliä eroavat toisistaan, mutta niissä on myös paljon yhtäläisyyksiä. Yksi tällainen samankaltaisuus on se, että ne kaikki perustuvat kuuluisaan elokuvaan.

Sosiaalisen median yhteisössä tietoja IGT kolikkopelijulkaisuista

esitelty kuva Sosiaalisen median yhteisössä tietoja IGT kolikkopelijulkaisuista 563x353 - Sosiaalisen median yhteisössä tietoja IGT kolikkopelijulkaisuista

Ehkäpä yksi suurimmista haasteista, joita pelaajat kohtaavat, on kuinka he etsivät parasta peliä, joka täyttäisi heidän sydämeensä jääneen tyhjiön, joka aiheutui heidän suosikkipelistään.

Sama pätee IGT:n kehittämän Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelien faneja. On vaikea löytää samankaltaisia pelejä. Loppujen lopuksi on jo ensinnäkin tarpeeksi vaikeaa löytää hyviä kolikkopelejä.

Meidän onneksemme IGT:n pelijulkaisut tapaavat kuitenkin yleensä ylittää heidän faniensa odotukset. Lisäksi IGT on hiljattain ilmoittanut sosiaalisen median yhteisön luomisesta, joka esittelee paljon heidän pelijulkaisujaan.

Tämä toimii suunnannäyttäjänä niille, jotka ovat luopuneet toivosta löytää samankaltaisia pelejä kuin Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelit.

Mutta ennen kaikkea, mikä tarkalleen ottaen on sosiaalisen median yhteisö ja miksi sen mainitseminen sinulle Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelien fanina on kannattavaa.

Mikä on sosiaalisen median yhteisö?

Postisivun kuva Sosiaalisen median yhteisössä tietoja IGT kolikkopelijulkaisuista Mikä on sosiaalisen median yhteisö - Sosiaalisen median yhteisössä tietoja IGT kolikkopelijulkaisuista

Sosiaalisen median yhteisö on sivu, osa tai osio sosiaalisen median alustalla, joka sisältää sisältöä, jonka ainoana tarkoituksena on mainostaa tiettyä tuotetta.

Tämä tuote voi olla pelijulkaisu, jolloin yhteisö sisältää sisältöä, joka liittyy peliin, kuten vinkkejä, suosituksia ja muuta.

Kun tiedät sosiaalisen median yhteisöistä, sinun pitäisi jo ymmärtää IGT:n sosiaalisen median yhteisön käynnistämisen merkitys.

IGT:n sosiaalisen median yhteisön/foorumin käynnistys

Postisivun kuva Sosiaalisen median yhteisössä tietoja IGT kolikkopelijulkaisuista IGTn sosiaalisen median yhteis - Sosiaalisen median yhteisössä tietoja IGT kolikkopelijulkaisuista

Toukokuussa 2019 IGT ilmoitti aloittavansa sosiaalisen median yhteisön, joka pitää sisällään pelien julkaisujen päivityksiä ja johon liittyy myös keskustelupalsta heidän tuotteidensa faneille. Tähän sisältyy myös kuuluisat Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelit.

Tästä tuli iso asia monille ihmisille ottaen huomioon, että heillä on uusi paikka, josta saada tietoa heidän suosikki kolikkopelistään, Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelistä.

Sosiaalisen median yhteisön päällimmäisen tavoitteena on kuitenkin jatkuva virta päivityksiä kaikista IGT:n pelijulkaisuista.

Mitä sinä saat yhteisöstä?

Postisivun kuva Sosiaalisen median yhteisössä tietoja IGT kolikkopelijulkaisuista Mitä sinä saat yhteisöstä - Sosiaalisen median yhteisössä tietoja IGT kolikkopelijulkaisuista

On paljon asioita, joita saat sosiaalisen median yhteisöstä. Lisäksi nämä kaikki ovat kaikkien saatavilla ilmaiseksi.

Se yhdistää pelaajat suoraan ja se mainostaa tuotetta, jota käyttäjät eniten haluavat. IGT:n tapauksessa ihmiset haluavat kolikkopelejä.

Yhteisö julkaisee uutisia IGT:n uusimmista pelijulkaisuista, jotta fanit voivat pysytellä ajan tasalla.

Yhteisön säännölliset käyttäjät voivat antaa suosituksiaan ja arvosteluitaan kolikkopeleistä, joista he uskovat, että Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelien fanit nauttivat.

IGT:n yhteisön jäsenille ilmoitetaan ennen kaikkia muita kampanjoista tai pelijulkaisuista.

Tällä uudella IGT:n yhteisön lisäyksellä pelaajat, jotka rakastavat Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelejä löytävät varmasti helpommin pelijulkaisuja, jotka ovat valmistettu juuri heille.