5 parasta kolikkopeliautomaattia kuuluisista elokuvista

Suurin osa meistä on katsonut elokuvan ainakin kerran. Joillekin meistä ensivaikutelma oli varmasti se, että jos sille tulisi jatko-osa, niin katsoisit sen.

Kuitenkin niille, joilla on kokemusta uhkapelaamisesta, ensimmäinen ajatus, jota mietit, on se, että mitä jos siitä saisi sovitettua uhkapelin.

Tässä vaiheessa kolikkopeliautomaatit astuvat mukaan kuvioon. Kolikkopelit ovat tunnettuja erilaisista aiheistaan, sarjakuvista supersankareihin. Tietenkin joillakin kolikkopeleillä on teema, johon liittyy suosittuja elokuvia.

Tänään me aiomme puhua sellaisista kolikkopeleistä. Joten pidemmittä puheitta, tässä on viisi kolikkopeliä, joiden aiheena ovat elokuvat, joita useimmat niiden katsojat rakastavat.

Paluu Tulevaisuuteen

Meidän ensimmäinen pelimme on tietenkin Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelit. Me teimme siitä ensimmäisen valintamme, sillä me keskitymme siihen tällä sivustolla, mutta myös siksi, että se on yksi elokuva-aiheisten kolikkopelien pioneereja.

Tämä kolikkopeli pyörii elokuvan ympärillä kertoen amerikkalaisen teini-ikäisen tarinaa. Koska sarja sisältää paljon tieteellisiä juttuja, kolikkopeli sovitukset sisältävät myös monia välkkyviä tieteeseen liittyviä asioita.

The Dark Knight – Yön Ritari

Toinen IGT:n tuote on The Dark Knight -kolikkopeli. Se on erittäin suosittu uhkapelaajien keskuudessa, sillä se oli Microgamingin ja IGT:n yhteistyö.

The Dark Knight on viiden rullan kolikkopeli, joka perustuu kuuluisaan The Dark Knight – Yön Ritari elokuvaan, jotenkuten odottaa saattaa, kolikkopeli on hyvin, hyvin tumman.

Puheen ollen tummista kolikkopeleistä, on olemassa elokuvaan perustuva kolikkopeli, joka saa varmasti kellot soimaan.

Painajainen Elm Streetillä

Painajainen Elm Streetillä -kolikkopeli on viiden rullan kolikkopeli 30:lla voittolinjalla. Sen kehitti 888 kolikkopeliksi, joka sisältää hahmoja kauhuelokuvasta Painajainen Elm Streetillä.

Se ei kuvaa itse elokuvaa vaan elokuvan hahmoja. Niitä ovat Jesse, Nancy, Kris, ja tietenkin, Freddy Krueger, ja on muitakin hahmoja, joita me emme maininneet.

Scarface – Arpinaama

Scarface on toinen kolikkopeli, jossa esiintyy vain elokuvan hahmot elokuvan itsensä sijaan. Scarface on Net Entertainmentin suunnittelema kolikkopeli. Se koostuu viidestä rullasta ja 20:sta voittolinjasta.

Forrest Gump

Vaikka se ei olekaan niin suosittu kolikkopeliautomaattina, Forrest Gump kolikkopeli oli menestys siihen liittyvän elokuvan ansiosta.

Forrest Gump on Amayan kehittämä viiden rullan kolikkopeli, jossa on 25 voittolinjaa.

Nämä viisi kolikkopeliä eroavat toisistaan, mutta niissä on myös paljon yhtäläisyyksiä. Yksi tällainen samankaltaisuus on se, että ne kaikki perustuvat kuuluisaan elokuvaan.