5 kolikkopeliä Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin kehittäjältä

Joskus kunnollisen kolikkopelin löytämiseen kuluu enemmän aikaa kuin pelistä nauttimiseen. Tästä syystä monilla ihmisillä on taipumusta pelata samaa peliä yhä uudelleen ja uudelleen huolimatta siitä, että he ovat kyllästyneet siihen, vain jotta se olisi heidän ponnistelujensa arvoista.

Asian ei kuitenkaan tarvitse olla näin. On aina olemassa tapa löytää pelejä ilman, että sinun täytyy etsiä sitä kauan aikaa.

Yksi tällainen tapa on etsiä suosikkikolikkopelisi kehittäjä, tässä tapauksessa Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin kehittäjä, ja tutustua listaan sen tarjoamista peleistä.

Siitä syystä, tässä on viisi kolikkopeliä, jotka kiinnittävät varmasti jokaisen sellaisen huomion, joka on pelannut Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopeliä.

Enchanted Unicorn

esitelty kuva 5 peliautomaattia Back to the Future automaatin kehittäjältä EnchantedUnicorn - 5 kolikkopeliä Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin kehittäjältä

Enchanted Unicorn pyörii kelttiläisten myyttien ja satujen ympärillä. Tämä IGT:n kolikkopeli koostuu 20:stä voittolinjasta, jotka jakautuvat viidelle rullalle.

Valuuttoja on monenlaisia ja voit lyödä vetoa 1-5:n kolikon välillä yhdellä kertaa kullakin voittolinjalla.

Pelin grafiikat ovat erinomaiset ja kaikki näytöllä näkyvät kuvat ovat kauniita. Tässä pelissä on kuitenkin hienoa se, että siinä on runsaasti ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka lisäävät pelaajan voittoja.

Monopoly – You’re In the Money

esitelty kuva 5 peliautomaattia Back to the Future automaatin kehittäjältä MonopolyYoureInTheMoney - 5 kolikkopeliä Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin kehittäjältä

Jos sinun mielestäsi Enchanted Unicorn -pelissä on paljon voittolinjoja viiden rullan kolikkopelille, odotahan, kunnes pelaat Monopolykolikkopeliä.

Tämä kolikkopeli koostuu viidestä rullasta, samoin kuin Enchanted Unicorn. Se mikä kuitenkin asettaa tämän kolikkopelin huomion kohteeksi on se, että siinä on 30 voittolinjaa.

Kuten nimikin jo viittaa, pelin teema liittyy rahaan. Ja siksi näet paljon valuuttoja tämän kolikkopelin symboleissa.

Texas Tea

esitelty kuva 5 peliautomaattia Back to the Future automaatin kehittäjältä TexasTea - 5 kolikkopeliä Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin kehittäjältä

Texas Tea on toinen viiden rullan kolikkopeli IGT:tä, mutta tällä kertaa siinä on vain 9 voittolinjaa. Texas Tea tunnetaan kuitenkin korkeasti maksavana pelinä, jopa IGT:n tarjousten joukossa.

Grafiikat ovat kaiken kaikkiaan kunnollisia. Grafiikoissa ja symboleissa ei ole mitään erityistä, vaikka pelissä on loistava ominaisuus nimeltään Gamble-ominaisuus, joka lisää pelaajien voittoja.

Cluedo-kolikkopeli

esitelty kuva 5 peliautomaattia Back to the Future automaatin kehittäjältä CluedoSlot - 5 kolikkopeliä Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin kehittäjältä

Cluedo-kolikkopeli on videokolikkopeli, jossa on 5 rullaa ja 15 voittolinjaa. Aivan kuten Texas Tea peli, tämäkin on korkeasti maksava kolikkopeli.

Pelin teema menee hieman etsivä puolelle. Siinä on tarina kartanossa tapahtuneesta murhamysteeristä, mikä lisää pelin tunnelmaa.

Wheel of Fortune

esitelty kuva 5 peliautomaattia Back to the Future automaatin kehittäjältä WheelOfFortune - 5 kolikkopeliä Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin kehittäjältä

Ehkäpä yksi IGT:n kolikkopeleistä, joissa on vähiten voittolinjoja, on Wheel of Fortune, jossa on 5 rullaa ja vain 5 voittolinjaa. Hyvä asia on se, että kolikkopeli tukee monivedonlyöntiä, joka voi tuoda potentiaalisesti massiivisia voittoja pelaajalle.

Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin valmistaja IGT on valmistanut useita pelejä. Kun me mainitsimme ainoastaan nämä viisi, kannattaa pitää mielessä, että kaikki heidän pelinsä ovat pelaamisen arvoisia.