Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin kehittäjä loi 3D kolikkopelin ennen Nintendoa

Olet todennäköisesti jo aiemmin kuullut 3D-peleistä. Mutta oletko koskaan nähnyt niitä omin silmin?

Tämä koskee monia uhkapelaajia Internetissä. Tähän mennessä he ovat vain nähneet 3D kolikkopelisimulaatioita sellaisissa paikoissa kuten Internet. He eivät ole nähneet 3D-simulaatioita läheltä, vaikka Nintendo onkin työskennellyt sen parissa.

Viime aikoina on kuitenkin saatu raportteja ihmisistä, jotka ovat kokeneet todellisen 3D-peli simulaation uhkapeliteollisuudessa, erityisesti kolikkopeleissä, IGT:n isännöimänä.

Ennen sitä, keskustellaan siitä, mitä 3D-kolikkopelit ovat.

Mitä ovat 3D-kolikkopeliautomaatit?

Postisivun kuva Paluu Tulevaisuuteen kolikkopelin kehittäjä loi 3D kolikkope Mitä ovat 3D kolikkopeliautom - Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin kehittäjä loi 3D kolikkopelin ennen Nintendoa

Kuten nimestäkin voi päätellä, 3D-peliautomaatit ovat kolikkopelejä, jotka on varustettu 3D-grafiikalla. Jotkut sanovat, että tämä tulee olemaan kolikkopelien uusi sukupolvi.

Yksikään yhtiö ei ole perustamisestaan lähtien kuitenkaan koskaan pystynyt näyttämään ympäri maailmaa oleville käyttäjille todellisia simulaatioita, ja siihen kuuluvat myös IGT ja Nintendo.

Useat yritykset ovat sinänsä työskennelleet ollakseen ihan ensimmäisiä, jotka esittelevät käyttäjäkunnalleen todellisia simulaatioita 3D-kolikkopeleistä. Ja se vie meidät IGT:n ja Nintendon väliseen kilpailuun 3D-kolikkopeleistä.

IGT:n ensimmäiset 3D-kolikkopelit

Postisivun kuva Paluu Tulevaisuuteen kolikkopelin kehittäjä loi 3D kolikkopelin e IGTn ensimmäiset 3D koli - Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin kehittäjä loi 3D kolikkopelin ennen Nintendoa

Kuten jo ehkä tiedätkin, IGT on Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin kehittäjä. Mutta se ei tarkoita, että kyseiset kolikkopelit olisivat niitä 3D-kolikkopelejä, joista me puhumme.

Vuodesta 2008 lähtien IGT on kilpaillut Nintendon kanssa pitkään saadakseen selville, kuka pystyy luomaan ensimmäisenä 3D-kolikkopeliautomaatin, mutta kumpikaan heistä ei ole onnistunut siinä, ei ennen kuin vasta äskettäin.

IGT:n ja Nintendon simulaatio 3D-kolikkopeleistä

Postisivun kuva Paluu Tulevaisuuteen kolikkopelin kehittäjä loi 3D kolikkopelin en IGTn ja Nintendon simul - Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelin kehittäjä loi 3D kolikkopelin ennen Nintendoa

IGT ilmoitti ihan äskettäin onnistuneesta 3D-tehosteen integraatiosta yhteen tuotteeseensa, jonka saatatkin jo arvata, on kolikkopeli.

Lisäksi he ovat ilmoittaneet käyttävänsä tätä 3D-simulaatiota tulevissa kolikkopeleissään. He suunnittelevat myös integroivansa tämän 3D-grafiikan jo olemassa oleviin kolikkopeleihinsä, joihin kuuluu myös Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopelit.

Monet meistä eivät ehkä pysty ymmärtämään 3D-grafiikan merkitystä, mutta se on melko suuri asia yrityksille sekä pelaajille.

Se ei vie ainoastaan kolikkopelien pelaamista seuraavalle tasolle, vaan se tuo myös uuden ja raikkaan pelattavuuden kolikkopeleihin, joista on tullut jo osa menneisyyttä. Se sisältää tietenkin 3D-pelattavuuden meidän suosikki kolikkopeliimme, Paluu Tulevaisuuteen.