Työpaikat

Me olemme iloisia siitä, että olet kiinnostunut työskentelemään täällä Futurenet Work USA:lla meidän kanssamme. Meillä on paljon tarjottavaa sinun kaltaisellesi ihmiselle. Aluksi voit tarkistaa avoinna olevat paikat, joihin me tällä hetkellä toivomme löytävämme työntekijöitä.

SEO ja sisällön suunnittelija

Postisivun kuva Työpaikat SEO ja sisällön suunnittelija - Työpaikat

Verkkosivumme vaatii myös hakukoneoptimoinnin apua. Siksi etsimme lahjakkaampia ja kokeneempia työntekijöitä, jotka auttavat meitä parantamaan verkkosivustomme ja sen sisältämän sisällön optimointia.

Työskentelet myös luodaksesi aikataulun sisällölle, jota verkkosivullamme tullaan julkaisemaan. Vaikka se saattaa olla hieman vaikeaa työtä, se on varmasti sellaista, josta voit oppia paljon.

Nettisivujen suunnittelijoita

Postisivun kuva Työpaikat SEO ja sisällön suunnittelija Nettisivujen suunnittelijoita - Työpaikat

Uhkapelisivustona pyrimme luomaan aiheeseen sopivan ilmapiirin. Toivomme siis palkkaavamme jonkun, jolla on kokemusta aiheeseen sopivien suunnitelmien luomisesta, tässä tapauksessa Paluu Tulevaisuuteen -kolikkopeleihin.

Auttaisi myös, jos sinulla olisi kokemusta valokuvien muokkaamisesta, sillä se on välttämätöntä verkkosivuston sisällön optimoimiseksi.

Markkinointitiimi

Postisivun kuva Työpaikat SEO ja sisällön suunnittelija Markkinointitiimi - Työpaikat

Meidän markkinointitiimimme koostuu lahjakkaista työntekijöistä, joilla on vuosien kokemus digitaalisen markkinoinnin alalta. Markkinointitiimin jäsenenä työskentelet luodaksesi markkinointiprojekteja lisäämällä edelleen liikennettä täällä Futurenet Work USA:ssa.

Jos arvelet olevasi sopiva johonkin näistä tehtävistä, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja me keskustelemme sen jälkeen yksityiskohdista. Me odotamme hakemuksiasi Futurenet Work USA:han!